Massa snö!

        DATUM: 2010-11-25 TID: 17:46:44
Nu har det kommit massa snö och kylan verkar hålla i sig så snön får nog liga kvar ett tag iaf. Till Rubys stora lycka! Hon vet inte vart hon ska ta vägen när hon kommer utanför porten. Hon vill vara överallt och ingenstans. Haha, att snö kan vara såå roligt =)
Vi hade besök av Desse o lilla Svea igår. Vi var till en av rastgårdarna så damerna fick springa av sig lite. Ruby kutade på i 180 som vanligt. Svea smög sakta bakom o undrade vad den svart vita kossan syssla med =) När vi kom hem till mig så vart det lite mer drag i lilltjejen som tuffar till sig lite mer när hon kryper under vardagsrums bordet och Ruby inte riktigt kommer under. Då kan man passa på att vara kaxig. =)
Vi har hunnit med att spåra en gång till och det går bara bättre o bättre. Så himla kul o se!
Imorn tänkte jag ge mig ut till Carran på fika, om hon är hemma, och sen tar vi en sväng i skogen. Kl 12 ska jag ner till en tatuerings studio i Märsta och förhoppningsvis göra om min piercing i naveln. Håller tummarna att den har läkt så pass bra att dom kan göra en ny =)

Tårar rinner nerför min kind

        DATUM: 2010-11-20 TID: 21:41:28
http://www.youtube.com/watch?v=HLRX0TCVUok&feature=related

I förrgår, igår och idag!

        DATUM: 2010-11-19 TID: 16:56:25
Svårt att hinna med att uppdatera =S
I förrgår spenderade vi största delen av dagen hos familjen Grambom/Talso. Vi gick runt golfbanan med hundar o barn. Kanonväder! Dom har tyvärr avlivat deras äldsta hund Wilma pga sjukdom =( När vi kom in drack vi massa kaffe o bara umgicks. På kvällen låg vi mest hemma i soffan o tog det lugnt. 
Igår var man tillbaka på jobbet på vanliga arbetstider igen. Segt! På vägen hem plockade jag upp Prince och tog med honom hem resten av kvällen. Malin jobbade till 24 så jag tyckte att han hade det bättre hemma hos oss =) Tog med vilddjuren till en närliggande rastgård så dom fick springa av sig. Sen promenerade vi hem i lite mer "städad stil". Fast det var mörkt ute och vi gick igenom skogen kände jag mig väldigt säker med två kamphundar på varsin sida av mig. Ingen vet ju att dom är världens snällaste ;) Väl hemma tog det ett tag innan dom kunde slappna av och "bara vara". Det är ju mycket roligare att busa! Kvällen slutade med en film, 2 ast o en Bim som trängdes i soffan :P  


Puss puss!


Trött Prince


Märstas sötaste rumpor =)


Kollar på TV


Prince la ner charmen o tog HELA soffan själv =)


Ast-style


Ruby klämmer in sig


Finaste!


Man blir trött av kill-besök =)

Idag har vi varit ute i kylan och spårat. Ruby fick gå på långlina för första gången. Hon gick av spåret en gång, men hittade tillbaka utan hjälp. När hon hittade klöven i slutet så tog hon tre ärovarv för att sedan komma tillbaka till mig och stolt visa upp vad hon hade hittat =) Var förbi Malin tidigare och lämnade lite klövar. Jag har ju turen som har 3 killar på jobbet som jagar ;)
Nu ska vi ta en välbehövlig dusch båda två oxh sen ska vi ner till stationen och hämta världens bästa Cornelia.
Imorn kommer Yvonne, Andreas o Dora ner. Ska bli mysigt att träffa syrran, som förhoppningsvis är dräktig =) Sen ska vi till Anna (Ruby o Doras uppfödare) Ha en trevlig kväll!

Home at last..

        DATUM: 2010-11-15 TID: 21:27:30
Hade en kanonvecka på Gran canaria. 30 grader och sol hela veckan. Jag solade dock bara 3 dagar =S men liite färg fick man. Flygningen gick oxå bra, både dit och hem trots att jag var orolig innan. På vägen dit lugnade jag det med alkohol. På vägen hem fick man vara nykter då man ju skulle åka o hämta Ruby när man kom hem.
Ett stort tack till "cheferna" på jobbet som har denna resa som en bonus om vi gjort ett bra jobb under det gågna året. Var verkligen perfekt tid att komma iväg.

Hämtade som sagt Ruppan hos brorsan på fredag kvällen. Kom dit o möttes av en glad, men skendräktig tjej. Var förbi Sanna o Stefan på vgen hem o lämnade en hundgrind, som aldrig kom till användning, men iaf ;) Tack Sanna! Vi tog en kaffe o pratade en stund. Sen begav vi oss hem och gud så skönt det var att sova i sin egen säng! Ruby var oxå trött efter en veckas arbete med min bror så vi tog en rejäl sovmorgon på Lördagen. Under dagen var vi på långpromenad i skogen. Har saknat det! På kvällen var jag hem till Sanna o Stefan igen på inflyttningsfest. Hade riktigt trevligt!

Igår jobbade jag extra ett par timmar. Sen låg vi bara o slappade i soffan resten av söndags kvällen. Såg på Beck. Älskar Beck! Har inte sett senaste filmen. Dåligt! Måste jag styra upp!

Idag var Desse här med Svea (Rottis) och käkade middag. Lite bilder från ikväll:

Vad är det här för sort?




Jaså hon kan busa minsann!


Sitta har man lärt sig =)


Har vi redan lekt klart?


Sötnos!


Börja packa inför Gran Canaria?

        DATUM: 2010-11-02 TID: 15:21:26
Igår kväll jobbade jag extra några timmar. Var massor att göra så tiden gick fort. Nu är det bara 2 kortpass kvar innan semestern. Känns jätteskönt o välbehövligt! Vi åker ner till Gran canaria en vecka. Förra veckan hade det varit 30 grader, hoppas att det håller i sig.
Tog en rejäl sovmorgon imorse. Vid tolv tiden kom Cicci o Trixa hit. Vi gick 5km i spåret. Perfekt väder! Sen åkte vi ner till Centrum och fikade. Om en stund ska jag iväg o hämta en resväska och förhoppningsvis finns det tvättid ikväll!

Ny blogg =)

        DATUM: 2010-11-02 TID: 00:11:27
Som ni kanske har märkt har min gamla blogg lagts ner. I samband med att Tuva fick somna in så slutade jag även att blogga. Mycket har hänt sen dess och idag är jag stolt ägare till en ny American staffordshire terrier (Samma ras som Tuva) vid namn Hillnez NI Evoulotion Eevee och hon kallas "Ruby". Jag tog över henne då hon var ca 1,5 och jag har inte ångrat en sekund sen jag tog det beslutet. Jag fick sällskap av Kim och vi bilade ner till Göteborg för att träffa Ruby och hennes förra ägare Jonas. Jag tog Ruby "på prov", men redan efter ett par dagar kände jag att hon och jag passade varann perfekt! Tack Jonas för förtroendet! =)

Så denna blogg kommer att vara lik min förra. Den kommer att uppdateras då jag har tid och den kommer att handla om Ruby, mig och vår vardag. Jag har Ruby som sällskapshund, vi motionerar, tränar lydnad, spår och kommer även att åka på ett par utställningar i framtiden.

Välkomna =)