Anmäld till Uppsala 1 Oktober

        DATUM: 2011-08-31 TID: 16:37:50
Rubys kullsyster Elsa har fått valpar. Sanna ska till Uppsala 1 Oktober på en inoff o ställa 2 av valparna o ville ha sällskap, så för skojs skull o socialträning så ställer vi upp i Öppen klassen =)


Systrarna bus =)

Idag var vi o hälsade på familjen Granbom. Jag o Carran tog en snabbfika innan hon skulle hämta Jonathan på förskolan. Då passade jag på att mäta ut sträckan till Krogsta, som visade sig vara 3,4km och tog ca 30 minuter att gå. Tränade på positionen i Linförigheten under promenaden. Hon är inte alls lika motiverad om jag inte har godis eller leksak med mig. Fick hugga nån pinne på vägen och då gick motivationen upp direkt. Måste träna på uthålligheten i momenten INNAN belöningen kommer. Tänkte skippa klubben ikväll o fortsätta där vi slutade hemma i lugn o ro istället. Skynda långsamt heter det väl? ;)

Imorn flyttar jag o Ruppan hemmifrån i si sådär 5 veckor =)
Vi börjar med en lätt start till Carran över helgen och sen blir vi Vassundabor i ett par veckor. Så ikväll o imorn blir det till att packa det vi ska ha med oss i klädväg och lite träningsgrejer. Sen ska alla möbler som får plats, in i sovrummet. Alla dörrar ska stängas o tejpas igen. Puh!

Planer inför LK1

        DATUM: 2011-08-30 TID: 19:59:28
Då jag tyvärr fick ett tråkigt besked angående Rubys armbågar (ED:2) för en tid sedan så lades planerna på agility ner. Vi har varit iväg på en del utställningar, men varken jag eller Ruby tycker att det är en "superkul" aktivitet. Så under senare tid har vi provat på den relativt nya tävlingsformen (Eller träningsformen om man så vill) "rallylydnad", men det var inget för mig. Jag kan inte svara för Ruby i den frågan ;) Nu har vi iaf börjat träna in momenten inför Lydnadsklass 1 och av farten att döma vid tex. "inkallande" så tror jag att denna träningsform passar damen bättre än Rallylydnaden. Det finns ju en hel del krut och fart att locka fram =)


Ruby m morbror Ice

Jag har haft problem med ryggen senaste tiden så vi har ägnat oss åt lydnaden ist för långa promenader och motionsträning. Ruby har fått springa av sig med sina fyrbenta vänner (Och familj/släkt) samt att vi har besökt en hel del rastgårdar och även tränat att "gå lös" väldigt mycket.


Imorn tänkte jag att vi ska ta oss ner till Märsta BK o träna på dom (få, hehe) moment vi lärt in, med störning förhoppningsvis. Misstänker att dom inte sitter lika bra där som hemma på gräsmattan :P Det återstår att se.
Planen är iaf att våga sig ut på tävlingsplanen till nästa sommar. Jag hoppas även att både Eva-Maria o Clemman, samt Yvonne m Dora (Rubys kullsyster) gör oss sällskap ;)
En annan aktivitet som vi har "på sidan av" är viltspår, vad som händer där återstår att se...


Ruby i spåret


Stolt tjej som hittat rätt =)


Mattes hjärta


Ruby sommaren 2011


Finaste! Tack Yvonne o Andreas för fina bilder =)