Livs kvalite?

        DATUM: 2011-02-07 TID: 22:19:49
Dålig uppdatering nu.
Det enda jag gör är o jobba.
Jobba o sova.
Är det livs kvalite?
Skulle inte tro det!

Mys

        DATUM: 2011-02-03 TID: 22:03:38

Hemmaseger för Skånela

        DATUM: 2011-02-02 TID: 21:48:31
Idag på fm kom Kim o hennes son Max hit. Vi fikade och sen åt vi lunch. Max har blivit jättestor sen sist jag såg honom. Han växer så det knakar och han är jättelik storasyster Mika =)





På eftermiddagen mötte vi upp Desse o Svea o gick en sväng runt Ekilla. Jag var rätt frusen nr vi kom tillbaka efter någon timme. Kröp ner under en filt i sängen för att läsa, men blev lite trött så jag slumrade till ett par timmar. När klockan ringde var det dags att göra sig iordning för kvällens sammandrabbning i handbollen; Skånela vs serieledarna IVH Västerås. Pirjo, snäll som hon är, kom förbi här o plockade upp mig. Vi var drygt 600 pers som fick se Skånela vinna matchen med 29-19 till slut. Enligt min medning var det Skånela-Boquist. Utöver honom hade inte Västerås mycket mer. Skönt att det inte blev så spännande som det brukar bli. Man kan ju få ont i magen för mindre =) Tack Pirjo för en trevlig kväll och kul att se Robin (hennes son) tillbaka på planen!

Fick se Älgen idag.

        DATUM: 2011-02-01 TID: 21:52:16
Jag och Helena skulle åka till Ikea för att kolla efter en hall möbel åt henne. Vi gick tomhänta därifrån.
På vägen hem fick vi träffa herr Älg. Maffiga djur det där.




 

Hon skulle även få en säng levererad av en polare. Någon "fnurra på tråden" där så vi tog saken i egna händer. Vi hyrde ett släp och tog bilen till Väsby för att hämta upp det. Väl där strular hennes kontokort så vi får snällt avboka släpet och bestämmer oss för att gå all in.
Vi skickar upp sängen på taket, surrar fast den så gott vi kan och beger oss hemåt. Gick hur bra som helst. När vi kom hem kastade vi ut den gamla sängen och skickade in den nya. Mission completed!!!