Måste man ha måsten?

        DATUM: 2011-01-31 TID: 18:33:46

Det finns saker som bara måste göras. Så kallade måsten. Men när blir saker som inte är i akut behov att utföras just måsten? Jag måste tex sortera bland mina pärmar. SLänga gammalt skit och styra upp det nya. Men det är ju inte så att världen går under om jag inte gör det just idag? Då är det väl inte ett riktigt måste?

Jag har börjat läsa en ny bok. "14 år till salu". Jag har bara läst ca 30 sidor och redan mår jag riktigt, uppriktigt dåligt av att läsa den. Det sjuka är att det som har hänt tjejen i boken kan hända vilken ung tjej som helst. Trots min avsky kommer jag självklart att fortsätta läsa den. Det finns en anledning till att hon har skrivit den.

På Onsdag blir det handboll här hemma i Vikingahallen. Skånela tar emot IVH Västerås med Martin Boström i spetsen. Kommer att bli grymt! Jag och Pirjo kommer att bänka oss på högsta raden och skrika oss hesa =)

SKa försöka ta mig ner till Thessan i veckan med. Stackarn har gjort värsta operationen av foten. Blir till att ligga i soffan o rehablilitera sig för hennes del, så jag kan tänka mig att lite sällskap kan vara välkommet =)


2 hundbäddar till salu!

        DATUM: 2011-01-30 TID: 18:18:21
Min donna här hemma är lite bortskämd.
Hon får vara i både soffan o sängen, vilke har resulterat i att hon inte nyttjar sina bäddar.
Därav säljer jag nu 2 bäddar. 300kr styck!


The town

        DATUM: 2011-01-28 TID: 00:20:18
Alla avgifter för röntgen är betalda o klara så nu inväntar vi svar från skk som ska lägga upp resultatet på skk.se
Att vänta är inte riktigt min grej. Nu o helst igår, det är min melodi =)

Den här månaden har/kommer jag väl ha varit ledig ca 5 dagar så lönen nästkommande månad ska fan vara bra! Mycket utgifter just nu. Bara röntgen kalaset gick loss på ca 2000kr =S
Trodde ju att jag skulle få 3 dagars ledigt, men icke! På söndag blir det ett extra pass. Vad gör man inte =S

Ruby var inte sig själv förrän vid 13 tiden dagen efter röntgen pga det lugnande hon fick, men nu när hon är "tillbaka" så är det full fart hemma igen. Snacka om dag och natt! Skönt o ha min vanliga tjejja tillbaka =)

Imorn kommer Cornelia över. Blir storstädning o tvättning innan det. Sen blir det spåret m donnan. Förhoppningsvis är det folktomt i spåret under dagen så hon kan få springa löst. det bästa hon vet =)
Till middag blir det iaf hemmagjord sushi. Så himla gott och såå mkt billigare än om man köper det ute. Blir nog lax, avocado och jätteräkor =)
SJÄLVKLART ska vi se semifinalen i handbollen!

Såg The town, som i princip ALLA har sagt är sååå bra! o jag kan inte annat än hålla med. Ben affleck har huvudrollen och har även reccenserat filmen. Säg det inte till nån, men jag är kääääär! Han är bara för snygg, sexig, charmig, söt, gullig, vältränad, ALLT täcker det ;) O filmen har även den ALLT. Rekommenderas varmt!

Dagens agenda: Röntgen

        DATUM: 2011-01-25 TID: 22:23:07
Idag åkte vi till Upplands väsby o gudby för röntgen hos Lars Audell. Helena åkte med som moraliskt stöd. Tack vännen! Ska precis till att betala abgiften till skk på 310kr så att resultatet kommer så snabbt som möjligt.
Såhär trött är man när man fått lugnande:




Ruby Januari 2011

        DATUM: 2011-01-20 TID: 21:14:18











Rubys kullsyster Elsa
Tack Sanna för finfina bilder =)

Ledig 2 dagar =)

        DATUM: 2011-01-19 TID: 00:04:56
Nu har jag kommit hem efter ännu en dag/kväll på jobbet. Tiden gick otroligt sakta första delen av passet och väldigt fort andra delen så det var skönt! Nu har jag fått i mig lite kvälls mackor och utfodrat hunden och gått en kvälls promenad. Det som återstår idag är tandborstning och sänggående. Kanske orkar med några sidor i lydnads boken?
Imorn åker jag o Ruby till Sanna o Elsa (Rubys kullsyster) på fika. Var länge sen vi träffades. Blir väl en promenad med brudarna och massa kaffe på det =)
Sen åker jag nog direkt hem till Helena, där det blir middag o säkerligen ett par glas rött ;)
På Torsdag ska jag över en sväng till ksuinen och kika på hennes nya lägenhet i Uppsala. Ska bli kul!
Känns himla skönt att ha 2 hela dagar ledigt med massa roliga saker inplanerade. Me like!
Sen blir det jobb resten av helgen tyvärr, men that´s life. Man får tänka att det finns dom som har det värre...

Fika ute i Skepptuna.

        DATUM: 2011-01-16 TID: 19:02:10
Idag tog jag med Ruby och åkte ut till Marina i Skepptuna. Marina är ifrån Värmdö och vi gick i gymnasiet tillsammans. Nu har hon hittat kärleken o bor här i krokarna. Vi har försökt styra upp en fika ett tag nu, men båda har haft fullt upp. Idag blev det äntligen av. Hon har 2 jakthundar och dom kom överens med Ruby. DOm härjade på tomten och sen tog vi en fika i deras fina hus.

I övrigt är det en handbolls söndag. Mötte upp Pirjo vid Vikingahallen och såg Skånelas herrar slå Ricoh. Spännande match, men sen satte Skånela punkt. Tyvärr skadade sig en Ricoh spelare ordentligt. Foten gick av =S Hoppas att han mår bra snart! Nu blir det Frankrike-Egypten innan Solsidan börjar =)

Handbolls VM

        DATUM: 2011-01-15 TID: 19:00:50
Fick precis ett mess från min moster som är på plats i göteborg på handbolls VM. Jag är inte alls avundsjuk ;)
Jag får snällt sitta hemma i soffan o heja. Gud vad roligt det är! Ruby tycker oxå att det är kul..eller???


Hälsa på Dora o hennes valpar idag!

        DATUM: 2011-01-15 TID: 10:46:55
Igår kom Cornelia hit o käkade lite middag. Jag bjöd på en fiskrätt som min kära mamma "lärt mig". SUper enkelt o jätegott.
Idag åker jag med Yvonne o co till Anna (Hillnez kennel) o hälsar på Dora o hennes valpar som nu är ca 7 veckor. Yvonne har även med sig Rubys morbror (Explozens Iceman) så det ska bli kul o träffa honom. Blir väl en kaffe eller två hos mig efteråt om jag känner dom rätt ;) Kanske en promenad m hundarna med.
Ikväll åker jag nog över till Helena. Är ledig imorn oxå, hur skönt som helst! Ska bara klargöra för henne att jag minsann tänker se handbolln ikväll. Damen tycker nämligen inte om att titta på tv... What? haha!

Askelons Hopplösa Svea

        DATUM: 2011-01-13 TID: 19:36:04
Måste börja med att förtydliga att Svea är allt annat än hopplös, det var bara det "elaka" namnet som hennes uppfödare gav till sin H-kull ;) Det var ett bra tag sen jag träffade Svea, o matte Desse oxå för den delen!
Svea hade vuxit massor! Om jag inte minns fel så väger hon nu 24kg och är 5 månader. (Ruby är 2,5 och väger idag 27kg) Vi hade iaf en supermysig dag med två svängar till rastgården och massa bus inomhus.
En 5 månaders rottis o en galen amstaff kan bara inte ta det lugnt ;)







Kvällen har spenderats i soffan med en sovande Ruby. Jag har hunnit se "The reader" och "Salt". Nu blir det matprogram a´la Halv åtta hos mig och sen laddar jag för handbolls VM för herrar =)

Imorn kommer Cornelia hit, vi ska käka lite middag. Har bestämt mig för att göra en lax rätt. Hoppas att hon gillar det =) Lördagen Spenderas nog hos Helena o Co, den som lever får se! I övrigt blir det INGE extra jobb för min del. Jobbat som en sate redan denna månad och det har bara gått 13 dagar... Ha en trevlig kväll!

Vinter bus =)

        DATUM: 2011-01-13 TID: 15:20:57
Jag och Malin slutade jobbet samtidigt så vi möttes i en rastgård borta hos mig. Jag kom dit en liten stund före henne så jag tränade lite apport med Ruby. Hon kommer på inkallning jättebra, men släpper gärna leksaken precis när hon kommer fram, men fick iaf in en perfekt apportering så det får vi vara nöjda med =)
















Aktivering

        DATUM: 2011-01-07 TID: 20:32:48
Eastzone Lamborghini Gallardo "Prince" var här på besök. Det var amstaff-röj i tre timmar. Enda gången de var stilla var när det såg ut såhär:





Annars var det mest såhär:





Vi har fått en aktiverings boll av snälla Helena. Ruby tycker att det är roligast att slå på bollen med tassen. Undrar vad grannarna tycker är roligast ;)


Lysmask? ;)



Vi har även umgåtts mycket med Helena o hennes 4 (!!!) goldens. Hon bor jättefint ute på "landet" mellan Märsta o Knivsta. Snacka om att hundarna trivs. Har tagit lite bilder från nyår, men har hon så dom kommer upp vid ett senare tillfälle. Jag lyckades ta ett när Ruby ligger o vilar på fällen framför brasan:



I övrigt laddar vi inför röntgen den 25e. Sjukt nervös inför det!
Har även börjat läsa lite om tävlings lydnad. Förhoppningen är att börja en kurs i lydnad och i framtiden även komma ut på tävlings planen =)

Busig tjejja!

        DATUM: 2011-01-04 TID: 21:35:05
När matte är i tvättstugan får man roa sig på egen hand:





Nu har min Iphone ÄNTLIGEN kommit. Sex veckors väntarn o längtan, men det var det värt ;)
Förhoppningsvis blir det lite mer bilder i bloggen nu när kameran alltid är med =)