Hugo

        DATUM: 2011-11-11 TID: 02:12:00

Ibland kollar jag om det kommit nåt nytt kul spel i app store. Gratis såklart ;) jag har länge väntat på Donkey Kong, men det börjar kännas som att jag väntar för gäves :(
För nån vecka sen köpte jag faktiskt ett spel, jag var bara tvungen o det kostade 7kr. Minns ni Hugo, som man m hjälp av telefonens knappar 2,6,8,4 styrde? Det är lika svårt som det verkade vara iaf för jag har inte ens klarat första banan. Men grymt kul är det!
Varvar det m wordfeud såhär kl 0200 på natten. Jag är inte det minsta trött, men jag måste verkligen vända på dygnet. Numera hinner man knappt se dagljus ju!


Det går INTE bra nu...

        DATUM: 2011-11-07 TID: 01:39:23
Jag har fortfarande inte lyckats skaffa mig något nytt jobb. Jag tycker ändå att jag skickar in en del ansökningar. Kanske ska se över mitt cv igen och uppdatera det lite. Nytänkande kan ju inte skada. Jag trivs jättebra på Globen, men det är en himla bra bit att åka. O sen blir det inte så många timmar per pass. Typiskt! Något jag har fått erfara är när ett bemanningsföretag sköter rekyteringen och man skickar in sitt cv, sedan får man ett svar att företaget har valt annan sökande, eller att dom inte söker folk längre. DÅ har man ändå lagt ner tid också har de med största sannolikhet anställt internt. Då har man ju inte ens en chans :( Jag o Lasse åkte till min moster igår o hämtade en kyl o frys. Vi blev erbjudna middag, men Lasse skulle till en kompis o käka när vi var klara så vi tackade nej. Vi tog en kaffe o lite paj ändå :) Moster hade köpt ny kyl o frys i svart, supersnyggt! Nu ska jag bara fundera ut vad jag ska göra med min kyl o frys. När vi kom tillbaka till Uppsala fick Lasse veta att hans kompis redan hade käkat, för att det drog ut på tiden. Så det blev pizza för honom o detsamma för mig, fast på olika håll. Tack Lasse för hjälpen!

Rihanna inställt ikväll :(

        DATUM: 2011-11-02 TID: 23:36:09

Tog sovmorgon idag. Jag somnade inte förrän 04 imorse. Jag har lite svårt att gå o lägga mig direkt när jag kommer hem mitt i natten efter att ha jobbat. Jag behöver lite tid att "coola ner".
När jag hade vaknat till liv (Ruby sov lika länge som mig för den delen) så gick vi en promenad runt Årsta och sedan tränade vi lite linförighet, ingångar o apportering. Jag hade långlina på Ruby, men jag var lite ouppmärksam så hon stack iväg emot en passerande hund o trots att jag trampade på linan så slant den under mina fötter. Usch, jag kände mig som världens sämsta hundägare! Det här är ju sånt som andra hundägare HATAR. Jag bad om ursäkt och hundarna kom överens så ingen fara på taket. Det gick så bra att tjejen som hade den andra hunden ville ses imorn o gå en promenad :)
Väl på jobbet så var jag ansvarig idag igen. Mycket att fylla på då jag stog på samma ställe som igår och det var ju Rihanna igen. Idag blev det inte alls som igår då damen i ära ställde in 45 minuter innan konserten skulle börja. Jättetråkigt för alla fans som hade tagit sig dit o köpt biljett o allt :( O lite synd om mig som bara fick jobba ett par timmar ;)
Här hemma hos Mamma är det lite andra regler än hemma. Dvs inga hundar i sängen, soffan mm. Lite mer ordning o reda ;) Ruby tycker att det är sådär:


Rihanna

        DATUM: 2011-11-02 TID: 01:41:50

Vi var kort om folk idag. Evenemang både på Globen o Hovet samma kväll. Som tur var kunde Cornelia hugga in idag o hon var super duktig! Stort tack vännen. (Inte för att hon läser min blogg men ändå) Idag var jag ansvarig för första gången. Det var lite pirrigt, men det gick kanon! Jobbade ju med Cornelia o sen en annan gullig tjej. :)
Rihanna var kvällens artist och igår hade hon tydligen ställt in i Malmö så det var många fans som var nervösa, men 20 minuter sent gick hon på!

Imorn ska jag o Ruby ta oss an en långpromenad runt Årstaviken. Det är superfint att promenera där. Jag o en kompis från skolan gick ofta där när vi båda bodde hemma hos våra föräldrar i Årsta. Kommer nog att väcka några gamla minnen. Bra minnen :)