Handler kurs 2-3 Juli 2011

        DATUM: 2010-12-27 TID: 22:24:47
Ett halvår framåt i tiden har jag ingen aning om vad jag gör, men den 2-3 Juli är jag iaf hos Yvonne o Co på Handler kurs i Söderhamn. Instruktör för kursen är den mycket omtalade Gerard O´shea. Mer info om honom och kursen finns här: http://www.soderhamnskk.com/text1_105.html Ser verkligen fram emot detta!

Röntgen

        DATUM: 2010-12-15 TID: 17:46:24
Nu har jag bokat röntgen för Ruby. Höfter o armbågar blir det den 25 januari.

Dagens händelser 6/12 2010

        DATUM: 2010-12-06 TID: 21:47:14
Idag var jag in till stan för lite ärenden. Sen hem o hämta Ruby o vidare till Carran. Hon skulle oxå göra ett ärende, som helst skulle vara "barnfritt" så jag fick vara hemma i huset m Jonathan. Gud vad avundsjuk jag är på deras boende. Så mysigt och perfekt läge. Tur att jag får vara där emellanåt =)
När Carran kom tillbaka så gick jag en promenad med Ruby i skogen. Jag tycker att det är så kallt för henne så jag sätter på hennes nya täcke, men den här damen tycker inte om det! Får hoppas att hon vänjer sig. När vi kom tillbaka var middagen serverad. Snacka om att bli bortskämd =) Avslutningsvis gick vi en kvällsrunda med båda hundarna. Kunde inte bli bättre!

Jag har helt glömt bort att berätta om navel-piercing-historien! Christine från jobbet följde med mig som sällskap och moraliskt stöd ;) Det gick jättebra, inga svimnings incidenter. Gjorde grymt mycket ondare än när man gör det första gången. Tom. han som piercade sa att det var riktigt segt att få igenom nålen =S Nu är det bara att försöka hålla rent och hoppas att den läker bra denna gång så jag får ha den kvar!

Inatt blir det kortpass med början 03.00 Grymt konstig tid att stiga upp, men vad gör man inte. Sen står Valsta-spårets 5km på schemat. Kvällen kommer att tillägnas i soffan framför dam-handbollen och i tvättstugan =)

Feber frossa =(

        DATUM: 2010-12-02 TID: 23:06:06
Igår kväll när jag kom hem från jobbet frös jag som aldrig förr. Slutade med att jag sov med dubbla täcken o två filtar. (O en amstaff såklart ;) ) Idag när jag vaknade frös jag fortfarande. Ringde till jobbet o frågade om jag kunde vara hemma idag. Dom skulle lösa det. Så skönt! Ramlade ut en snabbis m Ruby o sen in igen. Laddade med alvedon och kröp ner. Framåt kvällen vaknade jag till liv utan feber. Åkte över till Helena o släppte hundarna. Det var ungefär det jag orkade åstadkomma idag. Feber är fan inte kul! För att vara på den säkra sidan blir det nog en alvedon vid sänggående (Läs nu) så jag är pigg o kry imorn. Då blir det att mysa m 8 veckors Golden valpar, som i dagarna ska flytta till sina nya familjer. Lagom aktivitet! Sov gott!