Lite försenade bilder sen Rufz var här:

        DATUM: 2011-07-27 TID: 16:59:22

Hundarna kom bra överens från första början. Hade aldrig kunnat tro nåt annat iof =)


I rastgården o busar...


Ruby spanar


Sen måste man vila emellanåt, men det har inte Ruby förstått... =P


Skönaste bilden på Skönaste killen =)

Rufz på besök

        DATUM: 2011-07-22 TID: 22:47:28
Idag åkte jag ner till macken o mötte upp Camilla, sonen o hunden Rufz. Han ska bo hos oss i helgen då dom ska resa bort. Var grymt varmt idag och värmen håller i sig fortfarande trots att klockan nu är 22,40. Packade in hundarna i bilen o åkte ut till Arlanda badet så dom fick svalka sig. Rufz nöjde sig med att doppa tassar och huvud medan Ruby gick "all in" ;) Sedan begav vi oss till Knivsta o Kim m familj, men väl framme visade det sig att Kim blev magsjuk så vi styrde bilen hemåt igen. Jag jobbar som en tok nu och kan inte riskera att åka på nån skit.. Vi får se till att ses snart igen ist Kimpa! =)
Nu ikväll när det hade svalnat lite så åkte vi ner till en stor rastgård oxå fick dom busa av sig. Nu ska jag slappa i soffan innan det är dags för lite natt jobb! Bilder kommer när jag vet hur jag överför dom från Iphone till dator ;)

Ruby 3 år

        DATUM: 2011-07-20 TID: 23:32:40
Då har lillskruttan fyllt hela 3 år då. Gud vad fort tiden går. Grattis till alla syskon i Pokemon kullen! Rubys syster Elsa har även blivit Mamma och jag har vart o hälsat på. Amstaff valpar är så gudomligt söta och det ser ut att bli en lovande kull. Alla valpar är inte sålda så jag ska väl åka dit o mysa lite mer nån dag snart =)

Mycket jobb på G oxå.. Ska vara med och servera på ett bröllop nu i Augusti. Kul o göra nåt annat än bara sitt vanliga jobb. Då känns det inte lika "tungt" att jobba. Men jag måste säga att jag trivs grymt bra på boendet där jag jobbar fram till september. Hoppas att det blir nån fortsättning där. På samma ställe eller nåt annat boende kanske. Lite jobbigt att mitt CV låg på datorn som gick sönder. O att jag inte var smart nog att spara det på nåt annat ställe. Suck! Tar ju en stund att plita ihop ett nytt =S

Mycket jobb nu!

        DATUM: 2011-07-14 TID: 20:48:44
Idag var första dagen på länge som jag var "helt" ledig. Tog ut en välbehövlig sovmorgon och åkte sedan till Knivsta och Särsta badet med en killkompis. Skönt att bara vara ledig! Har ett fast jobb och sedan jobbar jag extra på nattetid på en långtids parkering. (Inte den som jag jobbade på tidigare) Känns att det tar på kroppen, men det är ju bara tillfälligt så det är bara att bita ihop och köra på!
Inatt är det jobb igen så nu ska jag sova ett par timmar. Hoppas på sol imorn igen. Snälla? =)

Ny bild i headern!

        DATUM: 2011-07-09 TID: 23:57:09
Ja ha, då ska man komma igång m bloggandet igen.
Världens bästa Thessan har hjälpt mig med headern så att det har kommit upp en nyare bild på Ruby. Tack! Kommer en middags inbjudan snart, som tack för hjälpen!
Ni som fortf har denna adress kvar kan väl bara skriva att Ni fortf läser? =)